4 usi de fonta potrivite pentru sobe de teracota de dimensiuni reduse

O usa de semineu, potrivita insa pentru a oferii un aer modern si elegant sobei de teracota. In urma reconditionarii, se poate transforma cu un buget rezonabil soba veche intr-un semineu modern.

Modern Mic 

Usa de semineu Modern Mic, cu dimensiuni 240 mmx 480 mm, se potriveste pentru aproape orice dimensiuni de sobe, pentru seminee potrivite pentru camere de dimensiuni medii si mici.

Cu cu pret mai mult decat accesibil, se incadreaza in orice buget. Se rezolva cu un buget minim si incalzirea casei si in acelasi timp se modernizeaza casa.  

Greutatea netta: 9,5 Kg, o gasiti www.usidesemineu.ro/model-modern-mic 


Clasic Mini

Usa de semineu Clasic Mini, cu dimensiuni externe 330 x 480 mm si suprafata vitrata (de sticla) de 215x265 mm e o varianta pentru sobe un pic mai late. Ofera un aer clasic pentru o casa si se incadreaza in noile tendinte de amenajari interioare. 
Usa de semineu Clasic mini este varianta cea mai mica a seriei. Modelul este realizat din fonta cenusie vopsita in negru, avand sistem de inchidere conform cerintelor calitative europene, astfel asigurandu-se o ambianta placuta fara fum in casa. 

Greutatea neta 17 Kg, o gasiti pe www.usidesemineu.ro/model-clasic-mic


Rustic Mic 

Usa se semineu Rustic, modelul Mic, cu dimensiuni de 330 mm x 480 mm, dimensiunile suprafetei vizibile si 200x235 suprafata de sticla, are o marime ideala pentru cahle de dimensiuni mai mici. Desigur si pentru restaurarea sobelor vechi de teracota, astfel trasfarmandu-le in seminee moderne cu un aer rustic, mereu la moda.

Greutatea neta este de 15,4 Kg, o gasiti pe www.usidesemineu.ro/model-rustic-dimensiuni-mici


Panoramic Mic 

Usa de semienu Panoramic Mic. cu dimensiuni de 330 mm x480 mm suprafata vizibila, si un design special, cu 3 suprafete de sticla, se incadreaza bine pentru modificarea sau construirea unor sobe din teracota. Se poate utiliza in spatii traditionale, cabane, case traditionale, biserici, case parohiale. 

Greutatea neta este de 15,4 Kg. o gasiti pe www.usidesemineu.ro.model-panoramic-dimensiuni-mici